Book en fremvisning

Få en rundvisning i prøveboligen og reservér din lejebolig med det samme. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

E-mail: [email protected]

Telefon: + 45 33 75 10 10

Eddagård: Lejeboliger i unikke rammer

Den nyopførte ejendom, Eddagård, med 69 lejeboliger har en unik beliggenhed på Islands Brygge; her er Rådhuspladsen kun en kort cykeltur væk, mens det skønne Havnebadet Islands Brygge ligger for enden ad gaden.

Eddagården er placeret i det attraktive nye grønne bykvarter, Bryggens Bastion, mellem Islands Brygge og DR Byen. Bryggens Bastion har gode forbindelser til resten af byen med metroen, adskillige buslinjer, i bil og på cykel. 

Derudover inviterer boligkvarterets grønne cykelrute til daglige ture til resten af byens rige kultur- og naturliv. Fra Eddagård kommer du nemt og bekvemt til alt.

Fakta om boligerne

Eddagård består af 69 attraktive lejelejligheder fordelt på to til fire værelser i enten et, to eller tre plan.

Alle lejlighederne har egen altan eller terrasse med mulighed for at nyde udsigten over området. Boligerne er desuden bygget med materialer i topkvalitet og designet i klassisk stil med fokus på æstetik, funktionalitet og gode lysforhold. De åbne planløsninger lukker masser af lys ind i boligen, så du får en lejebolig, der matcher dine behov.

I alle lejligheder får du:

  • Gode planløsninger med lyse rum og store vinduer 
  • Flotte lakerede trægulve
  • Siemens vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset
  • Egen altan eller terrasse
  • Adgang til elevator
Det er ikke tilladt at have husdyr.

Moderne arkitektur med respekt for historien

Ejendommen Eddagård er bygget som en nyfortolkning af den klassiske Københavner-karré. Den rummer et attraktivt, grønt gårdmiljø med en dejlig atmosfære og byder på funktionelle planløsninger på mellem ét-fire værelser – alle med egen altan eller terrasse.

Arkitekturen i Eddagård er af høj kvalitet, og lejlighederne er bygget i gode materialer med fokus på bæredygtighed og et dejligt lysindfald. Tæt ved Eddagård ligger det fredede fortidsminde Faste Batteri, som bliver genetableret som bypark med grønne åndehuller. I området mødes fortid og nutid i en unik kombination med byliv og natur.

flere attraktive lejeboliger

Se flere attraktive lejeboliger på Bryggens Bastion:

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne. Du kan også tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
Email: [email protected]

Mandag – torsdag: kl.9:00-16:00
Fredag: kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Bryggehusene er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk