Book en fremvisning

Få en rundvisning i de ledige boliger og reservér din ønskebolig med det samme. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

E-mail: [email protected]

Telefon: + 45 33 75 10 10

Helgagård: En moderne oase midt i byen

Helgagård er en nyopført ejendom med 78 lejeboliger, beliggende på Bryggens Bastion, det nye, grønne boligkvarter centralt placeret ved Islands Brygge.

Ejendommen byder på arkitektur i høj kvalitet samt skønne, lyse lejligheder fordelt på ét til fem værelser, alle med egen altan eller terrasse. Som beboer i Helgagård bliver du en del af et aktivt, lokalt fællesskab i et nyt spirende kvarter, tæt på byens rige kulturliv, havnebadet og de mange grønne naturområder.

Boligkvarterets legende, grønne cykelrute inviterer til daglige ture til resten af Islands Brygge, til byens rige kulturliv og til et aktivt friluftsliv i Naturpark Amager. 

Bryggens Bastion bygger på det historiske fortidsminde Faste Batteri, der nu udgør et grønt åndehul, hvor både store og små familier, singler og studerende kan mærke historiens vingesus  – tæt på grønne områder, vand og byens liv.

Byliv tæt på vand og natur

Kvarteret Bryggens Bastion er i rivende udvikling og henvender sig i særdeleshed til dig, der godt kan lide arkitektur af høj kvalitet, et godt nærmiljø med caféer og restauranter, grønne områder og byens liv lige i nærheden.

Alle lejligheder fremstår rummelige og lyse med store vinduespartier, flotte egetræsgulve og udgang til altan eller terrasse. Derudover byder de på smukt, moderne Svane-køkken i åben forbindelse til stuen.

Ejendommens beliggenhed er særligt unik, da du både har by og vand, offentlig transport, indkøbsmuligheder og daginstitutioner tæt på. 

Helgagård er en del af Bryggehusene på Bryggens Bastion, det blomstrende nye bykvarter i København.

flere attraktive lejeboliger

Se flere attraktive lejeboliger på Bryggens Bastion:

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne. Du kan også tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
Email: [email protected]

Mandag – torsdag: kl.9:00-16:00
Fredag: kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Bryggehusene er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk