Bo grønt og mærk historiens vingesus

Bryggens Bastion er et attraktivt, nyt grønt boligkvarter med en unik beliggenhed ved Islands Brygge. 

Ved Bryggens Bastion kan du leve et moderne liv i trygge omgivelser med fokus på bæredygtighed, fællesskaber og kulturliv, midt i det historiske København.

Bryggens Bastion er til dig, der lægger vægt på moderne komfort, arkitektur af høj kvalitet og et aktivt liv i byen.

Et centralt byrum i Bryggens Bastion er det fredede fortidsminde Faste Batteri, som bliver genetableret som bypark med grønne åndehuller med respekt for områdets historie. 
Området omkring Amager Fælled har siden 1600-tallet været brugt til artilleriets skydeøvelser. Bryggens Bastion ligger i forlængelse af det historiske fortidsminde Faste Batteri, der var et militært øvelsesbatteri – en opbygget lokalitet til militærtræning. 

Nu mødes fortid og nutid, hvor både små og store kan nyde den varierede bynatur midt i historiens vingesus.

Adgang til både kulturliv, friluftsliv og fællesskaber

Med en lejebolig på Bryggens Bastion kommer du til at bo både grønt og centralt. En cykeltur på fem minutter bringer dig midt ind i det pulserende København blandt gode caféer og alverdens kulturtilbud.

Samtidig kan du nyde det afslappende liv med gåture langs havnefronten, tage en dukkert i vandet og blive en del af det aktive, lokale fællesskab på Islands Brygge.

De mange grønne områder både i og omkring Bryggens Bastion giver dig rig mulighed for at gå på opdagelse med familien, og samtidig er institutioner og skoler lige rundt om hjørnet.

Som beboer på Bryggens Bastion har du gode forbindelser til resten af byen med metroen, på cykel, adskillige buslinjer og nem adgang til motorvejen. 

Arkitektoniske nyfortolkninger og bæredygtighed i højsædet

Bryggens Bastion bliver en integreret del af byen og kommer til at bestå af fire karakteristiske byrum med nyfortolkninger af den klassiske Københavner-karré samt to signaturtårne med 24 og 31 etager. Bygningerne er alle af høj arkitektonisk kvalitet, og de forskellige højder og arkitektoniske udformninger skaber et varieret udtryk med en unik atmosfære for bydelens beboere.

Boligkvarterets ny grønne cykelrute, Bastionspassagen, inviterer til daglige ture, så du nemt kan komme omkring i området.

Masterplanen for Bryggens Bastion er udarbejdet af tegnestuerne Arkitema og Tredje Natur i samarbejde med Københavns Kommune.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lejeboligerne. Du kan også tilmelde dig interesselisten i formularen til højre, så kontakter vi dig, så snart der er nyt. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
Email: [email protected]

Mandag – torsdag: kl.9:00-16:00
Fredag: kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Bryggehusene er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk